Voice Başlarken

13 Şubat 2017 Hüseyin Kurt Yoruma Kapalı

Merhabalar,

Uluslararası MICE Derneği aktif anlamda yolculuğuna başlayalı 4 aya yakın bir süre oldu.

Bu süre içinde aşağıda ki projeleri hayata geçirdik.

19 Ocak tarihinde Mövenpick İstanbul Golden Horn sponsorluğunda MICE çalışan acentalara yönelik acenta lansmanımızı gerçekleştirdik.

24 Mart tarihinde Mövenpick İstanbul Golden Horn sponsorluğunda Uluslararası MICE Derneği Danışma Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.

31 Mart – 02 Nisan tarihlerinde MICE çalışan acentalara yönelik Uluslararası MICE Derneği koordinasyonunda Ramada Resort Kazdağları & Thermal & Spa sponsorluğunda Kazdağları Turunu gerçekleştirdik.

29 – 30 Nisan tarihlerinde çalışma grupları ve komisyonlarımızı Vialand Palace & Etkinlik merkezi sponsorluğunda seçiyor olacağız.

04 Mayıs tarihinde tüm sektör paydaşlarının olacağı büyük lansmanımızı Portaxe’te gerçekleştireceğiz.

Haziran ayı içerisinde sürprizlerimiz olacak. ????

 

Sıradaki projemiz ”Voice”

Voice ile, sektörün sesi olmak için websitemizde yeni bir kanal açıyoruz. Sektörel haberler, bilgi paylaşımı, sektörümüzün ve ilgili alanlardaki duayenlerin görüşleri, Danışma Kurulumuzun değerli üyelerinin yazılarının yer alacağı yepyeni bir mecra: Voice

MICE sektörüne değer katmasını umut ettiğimiz Voice, paylaşımlarınızla güçlenecek ve zamanla bir haber ve bilgi merkezine dönüşecektir.

Hepimizin bildiği gibi… Medya, günümüzün en önemli güçlerinden biridir. Sesimizin duyulması için, bir değer yaratmalı ve bu süreçte sabırlı ve üretken olmalıyız.

Desteğinizi bekliyoruz.

Selamlarımızla,

Yönetim Kurulu adına Yönetim Kurulu Başkanı

Hüseyin Kurt